Bitparty 2016 lähenee. Tapahtuma alkaa 19.2. Kello 17:00.

Tämä on Bitparty 2016 LAN-tapahtuma

Bitparty ’16 on vuosittainen Rovaniemellä Lapin ammattikorkeakoulun tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoiden järjestämä, ensisijaisesti nuorisolle suunnattu tietokone- ja pelitapahtuma.

Tapahtumassa järjestämme turnauksia suosittuihin videopeleihin, jonka lisäksi olemme pyörittäneet myös eri pelien servereitä sekä muuta aiheeseen liittyvää toimintaa.

Useana vuonna järjestetty tapahtuma on kerännyt vuosi vuodelta enemmän osallistujia. Viime vuonna kaikki 160 konepaikkaa myytiin loppuun alle tunnissa. Tänä vuonna paikalle odotetaan lähemmäs 250 osallistujaa, joista konepaikallisia on 200. Lisäksi tapahtuman turnaukset lähetetään reaaliajassa streamaus-palvelussa.

Kenelle?

Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta. 15-vuotias huoltajan allekirjoittamalla luvalla. Ikä tarkistetaan ovella.
Tapahtuma on suunnattu verkkopeleistä ja tietokoneista kiinnostuneille.

Missä ja milloin?

Tapahtumapaikkana on Lapin ammattikorkeakoulun Rantavitikan kampus (Jokiväylä 11, B-rakennuksen aulassa). Tiloissa lattiamajoitus. Tapahtuma alkaa perjantaina 19.2.2016 ja päättyy sunnuntaina 21.2.2016.

Vierailijalipun hinta on 5 euroa ja siihen sisältyy osallistumismaksu yhteen konsoliturnaukseen. Toiset konsoliturnausosallistumiset 3 euroa / osallistuminen. Koulun aukioloaikana sisäänpääsy on ilmainen.

Sponsorit